Drejtori i Përgjithshëm i Rai, Roberto Sergio ka kërkuar fillimin e menjëhershëm të masave disiplinore ndaj një gazetari të TV publik, i cili dyshohet se ka publikuar një postim tallës në Twitter kundër një artiste që konkurron në Sanremo 2024: këngëtarja në fjalë është BigMama, ndërsa për momentin nuk dihet se kush është “fajtori”. 

Ndërkohë, po shkakton diskutime edhe krahasimi i "Striscia la notizia" që vendosi BigMama përkrah Ursulës, shtrigës së Sirenës së Vogël. Mes komenteve të shumta në rrjetet sociale, ndërhyn edhe Elisabetta Canalis: “Ajo më kujton shumë Madonën kur ishte e re, sepse ka një pamje dhe buzëqeshje vërtetë depërtuese, si dhe një zë të mrekullueshëm. Ajo më duket një vajzë që e bën fizikun e saj një pikë të fortë që nuk është domosdoshmërisht e miratuar në standardet e atyre shumë të dobëta. Shpresojmë që ajo të mbetet gjithmonë e njëjtë në një botë me hundë, gojë dhe mollëza të njëjta."


Këngëtarja, BigMama në një intervistë për La Stampa komentoi komentet për të, në veçanti tweet-in. : "Meme për Ursulën nga Sirena e Vogël? Më dhemb, por ajo është po aq ikonë sa unë. Ju nuk jeni."