Jennifer Aniston së fundmi ndau "rutinën e saj të stërvitjes së mëngjesit", e komprometuar nga vetëm tre ushtrime, që e mbajnë atë në formë dhe të shëndetshme.

Aktorja 55-vjeçare ndau një video në Instagram në mëngjes për të frymëzuar fansat me stërvitjen e saj. Gjatë videos, Aniston rrëzohet disa herë por nuk dorëzohet, edhe pse nuk dëshiron vërtet të ngrihet dhe të stërvitet. Pavarësisht dëshirës, ajo shkon në palestër, nxiton dhe inkurajon të tjerët të bëjnë të njëjtën gjë.

"Nëse po kalon një nga ato të hënat, TË NDJEJ. Thjesht duhet ta bëj atë!!"-shkroi ajo.

3 ushtrimet e saj: ngjitje në malore, squats mbi platform dhe pushups.

Jennifer fillon stërvitjen e saj me ngjitje me ritëm të shpejtë. Ajo më pas ul rezistencën duke rritur shpejtësinë. Lëvizja e dytë duket të jetë një mbledhje me një këmbë, me njërën këmbë të ngritur në ajër paralel me dyshemenë. Ushtrimi i fundit janë pushups!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)