Nëse ndjenjat janë të pastra, të vetëdijshme dhe të vërteta asgjë nuk është e gabuar!

Ndërsa është krejtësisht normale të mendosh për puthjen që në momentet e para takimit. Nëse jeni duke kaluar një takim të mirë, biseda po rrjedh dhe ju mund të ndjeni shkëndijat që fluturojnë mes ju të dyve, pse jo....

Shihni nëse keni kimi

Ndonëse mund të keni shumë të përbashkëta, puthja në takimin e parë ju mundëson të shihni nëse keni ndonjë potencial romantik dhe jo platonik. Nëse puthja është aq e mrekullueshme sa ishte takimi, ky mund të jetë një tregues i shkëlqyeshëm që ju keni stile që përputhen.  

Shijoni momentin

Një arsye tjetër pse njerëzve u pëlqen të puthen në takimin e parë është se puthja është - le ta pranojmë - argëtim. Kur keni pasur një takim të parë të këndshëm, tërheqës dhe emocionues me dikë, mbyllja e mbrëmjes me një puthje të mrekullueshme franceze mund të jetë një mënyrë për të shtuar një pikëçuditëse në kohën e mrekullueshme që keni kaluar me njëri-tjetrin.

Lini takimin të rradhës

Ata që janë kundër puthjeve në takimin e parë shpesh besojnë në mentalitetin "më pak është më shumë". Ndërsa qartësisht keni kaluar një kohë të mirë me këtë person, ka diçka për ta lënë atë të dëshirojë më shumë që mund të funksionojë në favorin tuaj. Duke refuzuar një puthje në një takim të parë, bëheni më të motivuar dhe të prirur të dilni në një takim të dytë.

Besojini stomakut tuaj

Kur bëhet fjalë për puthjen në një takim të parë, është e rëndësishme tëkuptoni se është tërësisht vendimi juaj. Duke qenë se asnjë takim i parë nuk është i ngjashëm, ju takon juve të vendosni nëse dëshironi ta puthni këtë person apo jo. Ka shumë faktorë që mund të luajnë një rol në këtë vendim, dhe ndonjëherë vendndodhja e takimit të parë, ora e ditës, apo edhe moti mund të jenë arsyeja për të puthur ose për të mos puthur në fund të takimit. Çelësi është t'i besoni 'stomakut' dhe të shkoni me atë që ju thonë instinktet.