Evenimenti për të mos u humbur në Korçë për kremtimin e Pashkëve

Në Korçë, më datë 4 maj, do të mbahet një eveniment madhështor për kremtimin e Pashkëve nën muzikën e këngëtarëve të mirënjohur shqiptar si Aurela Gaçe bashkë me bandën e saj, Dafina Zeqiri dhe Hellbanianz.

Evenimenti do të mbahet në Pallatin e Sportit ‘Tamara Nikolla’ në Korçë dhe do të jetë i ndarë në disa zona me çmimet përkatëse.

Sipas organizatorit të evenimentit, Versiol Asllani, kjo do të jetë një nga netët më dinamike dhe interesi ka kaluar çdo pritshmëri.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @v_events___