Vera erdhi dhe ti ende nuk ke gjetur një palestër? Ose do ta ndryshosh, por s’di ku të shkosh?

E dimë që gjetja e palestrës së duhur është një proces i vështirë dhe jo gjithmonë është i preferuar yt. Ndaj po j’ua lehtësojmë punën dhe po ju sugjerojmë sot vendin ku duhet të drejtoheni për t’i dhuruar vetes trupin që dëshironi!

Me hapësira të mëdha, të dedikuara sipas nevojave të klientëve, me tri klasa të mëdha (Klasa e Aerobisë, Klasa e Bootcamp dhe Klasa e Muskujve të Barkut), Trida Fitness me një skuadër profesionistësh ju mirëpret.

Po ju ndihmojmë ne në përgjigjen e të gjitha pyetjeve që mund të keni përmes 5W të famshme. (Who, What, When, Where, Why)

Kush:

Trida Fitness.

Çfarë:

“Trida Fitness” ofron jo vetëm një hapësirë gjigante, por edhe pajisjet më moderne, personal trainer, një staf të përkushtuar, lounge dhe kënd lojërash për fëmijë.

BootCamp është një disiplinë që po përhapet gjithnjë e më shumë në palestrat në të gjithë botën.
Trida Fitness e sjell këtë disiplinë me klasën bootcamp për femra me fokus glutes, në mënyrë që të:
• Digjni kaloritë
• Tonifikoni muskujt( glutes)
• Përmirësoni shëndetin mendor

Çdo ditë nga ora 19:30-20:00.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Trida Fitness (@tridafitness)

Klasa ABS është një ndër të preferuarat e gjithë atyre që merren me palestër. Përveç estetikës, muskujt e barkut ndodhen në mes të trupit,të cilët bashkë me fundshpinën formojnë një bosht të fortë përcjellës të peshave nga pjesa e poshtme lart dhe anasjelltas duke i bërë ata një pjesë mjaft të rëndësishme të stërvitjes dhe trupit tone.

Çdo ditë nga ora 19:00-19:20.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Trida Fitness (@tridafitness)

Aerobia është një lloj disipline që mund të përfshijë të gjitha etapat e moshave, si meshkuj, edhe femra. Ajo kryhet në prani të oksigjenit dhe si e tillë ndihmon sistemin kardio-vaskular, e jo vetëm.

E hënë, e mërkurë, e premte 19:30-20:30.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Trida Fitness (@tridafitness)

Ku:

Rr.Sokrat Miho, Astir, Tiranë

Kur:

Nga e hëna në të shtunë, nga ora 08:00 e mëngjesit deri në 23:30 të mbrëmjes dhe të dielën 16:00 me 21:00.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Trida Fitness (@tridafitness)

Pse:

Për të arritur rezultatet maksimale në ndërtimin e trupit që dëshironi falë stërvitjes efektive dhe programeve të detajuara nga trajnerët.

Për më shumë informacion stafi i ‘Trida Fitness’ ju mirëpret pranë palestrës për tu bërë pjesë e programeve stërvitore që stafi profesional sugjeron sipas objektivave që keni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Trida Fitness (@tridafitness)