Në vitin 2013, industria e modës ishte kundër pantallonave. Në vend të pantallonave, streçet visheshin masivisht, si një alternativë më e rehatshme.

Hadid-i e risolli këtë stil së fundmi, veshur me streçe të zeza dhe me pulovër në po të njëjtën ngjyrë. Veshja thyhet me çorapet e bardha, me qafë të gjatë, mbi streçe  dhe mokasinët me platformë të lartë.

Prezantuesi iNext In Fashion’ tha se kjo veshje mund të jetë e përshtatshme edhe për në zyrë. Me një xhaketë sportive moderne, me detaje, e bën një veshje kaq të thjeshtë ‘si për palestër’, në një veshje elegante.