Shumica prej nesh mund të kenë zili jetën që bëjnë familja mbretërore. Gjithë vemendja e të gjithëve kudo ku ata shfaqen është për ata. Duket se jetojnë një jetë perfekte.

Por në të vërtetë nuk është kështu. Me siguri edhe ata kanë gjëra që nuk i pëlqejnë nga ajo jetë. Fakti që janë gjithë kohës në qendër të vemendjes, dhe shikohen e gjykohen nga të gjithë mendojmë se i bën ata të ndihen jo mirë.

Ata gjithashtu duhet t’i përmbahen disa rregullave strikte, si për shembull: e kanë të ndaluar të konsumojnë midhjet dhe butakët.

Kjo pasi, midhjet mbartin një rrezik të madh helmimi. Familja mbretërore këshillohet gjithashtu mos të konsumojë mish të papjekur mirë dhe ujë rubineti.

Mbretëresha Elizabeth i respekton me përpikmëri këto rregulla. Ndërsa të rinjtë e familje i kanë thyer ndonjëherë këto rregulla.