Nëse keni një qen, me siguri e ndjeni lumturinë që ata kanë kur ju shohin. Nuk ka rëndësi nëse keni pasur një ditë të keqe, ose nuk i keni kushtuar vëmendje, ose nëse ata kanë bërë rrëmujë. Mjafton t’i shikoni dhe zemra juaj ëmbëlsohet. Dashuria e qenve për pronarët dhe anasjelltas është e sinqertë. Mjafton të shikoni këto ilustrime të artistit Yaoyao dhe do të bindeni për këtë gjë: