Class ka marrë iniciativën të bëjë një fushatë tepër të bukur e cila ju angazhon dhe ju! Do mund të dërgoni fotot tuaja, me prindër ose femijët në #shtëpi ku shprehni dashurinë ndërmjet një Puthje apo Përqafimi! Fotot do të publikohen këtu tek @class_photography_om dhe do të të përzgjidhen fituesit ndërmjet postimeve që kanë më shumë PËLQIME! Dhuratat janë me vlerë mbi 500 Euro!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Class Photography (@class_photography_om) on


__________________

🍭Dhuratat:
• set personal
• set familjar
• set për fëmijë
__________________

👇Rregullat:
1. Bëj Like postimin
2. Ndiqn faqen @class_photography_om
3. Tag disa miqtë tuaj
4. Dërgo në DM një foto që keni realizuar në shtëpi me Puthje&Perqafime (kujdesuni që të jetë cilësore).

•Këtë post mund ta bëni share sa të dëshironi dhe ne do ju bëjmë TAG fotove që do përzgjidhen për konkurs! Mos harroni të dërgoni fotot në Direct Message.