Aq sa përpiqemi të jemi njerëz të pavarur nga bota, të jemi të sinqertë, në fund të fundit, të gjithë ëndërrojmë të gjejmë njeriun tonë të shpirtit, personin që do ta bëjë zemrën tonë të rrahë më shpejt dhe të ndryshojë të gjitha konceptet tona. Sigurisht, jo gjithçka është e thjeshtë, madje marrëdhëniet janë shpesh më të ndërlikuarat. Ndaj, provoje veten tani! Zgjidh një hënë dhe mësoje tipin e partnerin me të cilin ke prirje që të biesh në dashuri...

Hëna Nr. 1:

Ju jeni një person praktik dhe objektiv, por na vjen keq t'ju themi se ky nuk është personaliteti i dashurisë së madhe të jetës tuaj. Keni tendencën të dashuroheni me dikë që nuk është i vendosur dhe i drejtpërdrejtë si ju, por ky nuk është disavantazh. Ai person do të ketë mençuri të mjaftueshme për t'ju bërë të pushoni, të ndaloni dhe të mendoni për veprimet tuaja. Ju duhet dikush që ju bën të ndjeheni më të qetë. Partneri juaj i mundshëm i ardhshëm do të jetë një person i cili do të jetë në gjendje të sigurojë rehatinë që ju nevojitet, në çdo mënyrë të mundshme.

Hëna Nr. 2:

Intensiteti përcakton personalitetin e personit me të cilin do të dashuroheni. Ai person ka tendencë të jetë plot energji dhe adrenalinë dhe do të jetë i gatshëm t'ju nxjerrë nga zona juaj e rehatisë! Nëse ëndrra juaj është të keni një marrëdhënie paqësore dhe normale, harrojeni atë. Pasioni juaj do ju dhurojë dashuri me doza të larta udhëtimesh, festa, diskutime të nxehta dhe përvoja të reja. Përgatituni për atë udhëtim.

Hëna Nr. 3:

Kjo hënë tregon që personi me të cilin do të dashuroheni ka inteligjencë dhe siguri si karakteristika të jashtëzakonshme. Ky person do të jetë shoqëruesi ideal për të diskutuar çështje serioze, duke qëndruar në shtëpi dhe duke parë një film dhe do të jetë festa e përsosur për një martesë. Pranë tij, ju do të merrni lumturi të plotë dhe stabilitet të martesës.