Hapi i parë për të dashuruar është të kuptosh personin tjetër. Për shumë gra është e vështirë të kuptohet psikologjia e burrave. Por një gjë duhet të jetë e qartë: hapi i parë për të dashuruar është të kuptoni personin tjetër dhe hapi i dytë është të kuptoni veten.  Këtu janë katër sekretet dhe rregullat e arta që duhet të dini për të kuptuar më mirë psikologjinë e një burri.

Fjalët nuk llogariten, por veprimet po

Burrat janë krijesa më praktike, sa herë që i kërkoni të bëjë diçka për ju, ai e bën menjëherë. Nëse mijëra fjalët e tij nuk pasqyrojnë veprimet e tij, mos hani kohë kot. Ai nuk është i interesuar.

Burrat nuk mund t'u thonë "Jo" grave

Burrat e kanë të vështirë t'u thonë "Jo" grave. Duhet të keni kujdes për atë që bëni, ndonjëherë mund ta bëni vetëm për rastësi, edhe nëse qëllimet tuaja mund të jenë të tjera.

Nëse ju pëlqen, do t'jua thotë

Nëse një djalë ju pëlqen, ai do t'jua shprehë një ditë. Mos u merakosni për këtë pjesë. Sepse nëse ka për të ndodhur, ajo do të ndodhë atëherë kur ju nuk e prisni.

Nëse është gjithmonë i pranishëm në jetën tuaj, ai ju do

Nëse dëshironi ta shihni përsëri pas një takimi, do të thotë që jeni e interesuar. Ai është spontan, ju dëgjon dhe është vazhdimisht i pranishëm për t'ju ndihmuar, mbështetur dhe për t'ju bërë të lumtur. Ai ju do me gjithë zemër dhe kjo nuk ka vend për dyshime.