Ai ju dëgjon dhe ju lexon si një ditar

Nëse partneri juaj është i gatshëm t'ju dëgjojë dhe t'ju ngushëllojë në ditët tuaja të trishtuara dhe të lumtura, ai nuk është vetëm një dëgjues i shkëlqyeshëm, por kjo tregon që ai vlerëson besimin në marrëdhënien tuaj.

Ai e do kohën që kalon me ty

Kur jeni të dashuruar, puthja është një nga gëzimet më të mëdha për të qenë në një lidhje. Nëse partneri juaj pëlqen të përkëdhelet po aq shumë sa edhe ju, kjo nënkupton që ai do të kalojë kohë cilësore me ju, vlerëson intimitetin në marrëdhënien tuaj. Jo vetëm kaq, puthjet e rastit të ballit dhe përqafimet janë gjithashtu një shenjë e atyre që përpiqen t'ju tregojnë se sa të rëndësishëm jeni pa thënë asnjë fjalë...

Ai ju inkurajon që të arrini qëllimet tuaja

Të qenit në një lidhje nuk është e barabartë me të qenurit me partnerin tuaj gjatë gjithë kohës ose t'i shkruani 24/7. Në fund të ditës, ju jeni dy individë të veçantë me qëllime dhe ëndrra të ndryshme. Nëse partneri juaj ju inkurajon të kushtoni më shumë kohë për të arritur qëllimet tuaja, në vend që të ankoheni për të se nuk jeni qendra e vëmendjes, kjo do të thotë se ai vlerëson hapësirën personale. Të kuptuarit që partneri juaj gjithashtu ka një jetë dhe të drejtën për të ndjekur ëndrrat e veta është një shenjë pjekurie dhe dashurie të vërtetë.

Ai ju ndihmon me punët e shtëpisë

Nëse partneri juaj bën punë rregullisht, atëherë kjo është një shenjë që partneri ju konsideron si të barabartë, gjysmën e vet ekuivalente. Është vërtet e vështirë të gjesh dikë që e vlerëson barazinë në një marrëdhënie, kështu që nëse e ke gjetur dikë të veçantë, mos e lër të shkojë!

Ai flet për ju me të afërmit dhe miqtë e vet

Shenja më e qartë që partneri juaj nuk po mashtron rreth jush është t'i shihni ata të flasë me miqtë dhe familjen për ju. Ai sheh një të ardhme me ju.

Ai e shfaq dashurinë kudo

Një shfaqje e përkohshme publike e dashurisë është në rregull, por nëse partneri juaj e bën atë gjatë gjithë kohës, mund të jetë një flamur i kuq. Nëse doni ta tregoni marrëdhënien tuaj me të tjerët është një shenjë e pasigurisë dhe nëse partneri juaj thjesht nuk e di se si t'i mbajë duart larg nga ju, madje edhe në publik, kjo mund të thotë se ai nuk është i sigurt me ju.