Shpesh herë në faza të ndryshme të jetës sonë e kemi të vështirë të dallojmë diferencën midis ndjenjave të mirëfillta dhe frikën për të mos qenë të vetmuar.

Nëse jeni duke përjetuar këtë dilemë, vazhdoni të lexoni shenjat më poshtë për të kuptuar nëse vërtetë mes jush po lindin ndjesi të vërteta!

1. Jeta është më e mirë kur jeni pranë tyre.
Ju e dini që ju pëlqen vërtet dikush kur jeta thjesht ndihet më mirë kur jeni rreth tij. Ata nxjerrin në pah më të mirën tek ju dhe përforcojnë pjesët më të mira të jetës kur jeni bashkë.

Ato ju bëjnë të ndiheni jo vetëm të sigurt në marrëdhënien tuaj, por edhe me veten tuaj. Kur jeni rreth tyre, ju ndjeni të gjithë entuziazmin e secilës prej fazave të rënies në dashuri, jo të sikletshme, të mërzitshme apo të shqetësuara.

2. Entuziasmohesh kur dëgjon prej tyre.
E gjeni veten duke kontrolluar telefonin duke pritur që të shfaqet një mesazh? Apo numëroni orët për takimin tuaj të ardhshëm? Nëse përgjigja është po, duket sikur po bie në dashuri me të.

Ju e dini që ju pëlqen dikush kur mezi prisni ta shihni. Ju ju krijohen flutura me ta dhe dëshironi që biseda të mos përfundojë kurrë. Ju mezi prisni të kaloni më shumë kohë së bashku.

3. Marrëdhënia juaj rrjedh natyrshëm.

Kur nuk shqetësoheni se ku po shkon marrëdhënia juaj dhe thjesht po shijoni procesin, atëherë e dini se ju pëlqen vërtet dikush. Ju nuk po përpiqeni ta bëni marrëdhënien tuaj të ecë më shpejt seç duhet.

4. Mund ta imagjinoni ta çoni marrëdhënien në fazën tjetër

Çdo marrëdhënie ndodh me ritmin e vet. Për disa njerëz, intimiteti mund të jetë themeli kyç i marrëdhënies; ndërsa, për të tjerë preferojnë që marrëdhënia të ecë me ritme të ngadalta.

Ju e dini që ju pëlqen dikush kur kimia mes jush është e dukshme.

5. Jeni doni t'i prezantoni me miqtë dhe familjen tuaj.

Është një shenjë e mirë kur jeni të entuziasmuar ta prezantoni atë me miqtë dhe familjen tuaj.

Mund të dalloni nëse ju pëlqen vërtet dikush, sepse dëshironi të ndani jetën tuaj me të. Është e rëndësishme për ju që të merrni miratimin e njerëzve që vlerësoni më shumë në jetën tuaj.