Një revolucion autentik për një sektor, siç është ai i depilimit tek gratë, i cili gjithmonë ka marrë si të mirëqenë faktin që gratë duhet të jeni pa qime në çdo zonë të trupit të tyre. Billie është një markë brisqesh rroje që saktësisht një vit pas debutimit dhe hedhjes në tregun ndërkombëtar, është rikthyer fuqishëm me një fushatë me video provokuese që dukshëm po nxisin debate në të gjithë botën. Gra me qime në sqetull, me mjekër, me mustaqe, me qime në zonën e barkut, ijeve, pra me një natyralitet që u bë viral brenda pak orësh.

Me rastin e Movember 2019-të,  fushatës ndërgjegjësuese për disa çështje shëndetësore të meshkujve, përfshirë kancerin e prostatës, kancerin e testikujve, shëndetin mendor dhe vetëvrasjet e meshkujve, kjo kompani bëri vërtetë një gjetje pikante...

Këtë herë koncepti është krejt ndryshe! "Ne kemi një njoftim të rëndësishëm për të bërë: edhe gratë kanë mustaqe. Bota mbase nuk e di këtë sepse ne bëjmë gjithçka për ta fshehur. Ne e bëjmë këtë kauzë për jetën tonë", thotë një zë femre ndërsa imazhet e vajzave që luftojnë me depilimin / briskun / piskatoren / krem ​​depilues / lazerin shfaqen në video me mesazhet e tyre. "Ne i kemi ato! Dhe këtë Movember vendosëm t’i lemë ato të rriten”, përfundojnë vajzat Billie, të cilat në një kornizë grupi urojnë fansat gjithnjë e më të shumtë të markës Billie një“ Happy Movember”.

Edhe pse kjo e fundit është një iniciativë bamirësie, me fushatat e saj provokuese dhe miqësore në Instagram, Billie vazhdon të rishkruajë konceptin e feminitetit (dhe feminizmit). "Si një markë që synon të destigmatizojë qimet tek femra, marrja pjesë në Movember mori shumë kuptim për ne", i tha bashkëthemeluesja e markës, Georgina Gooley për Today. "Që nga fushata jonë e parë, shumë gra na kanë theksuar faktin se qimet e fytyrës ishin tabuja më e madhe, dhe kjo dukej si mundësia më e mirë për t'u përpjekur për t'i normalizuar ato". A keni menduar ndonjëherë që një markë rroje mund t'ju bindte të mos depiloheni më?

Marka po shfrytëzon muajin për të ndihmuar në mbledhjen e fondeve për organizatën shëndetësore për burrat, ndërsa përhap gjithashtu edhe mesazhin se gratë nuk duhet të ndihen të turpëruara për qimet në fytyrën e tyre. Çdo Movember (nëntor) meshkujt lënë mjekër në mënyrë që të rrisin vetëdijen për problemet shëndetësore të burrave.

Epo tani, kanë dhe femrat mbështetëse!