Gjithmonë duhet të luftoni për më të mirën! Ju dini si t’i arrini qëllimet tuaja, e dini se puna dhe seksi nuk janë gjëja më e rëndësishme në jetë! Se ka edhe momente të tjera të rëndësishme, siç janë miqtë, një shtëpi e ngrohtë dhe mikpritëse, një zemër e dashuruar, etj. Zgjidh kartën që të tërheq më së shumti. Besoni zërin tuaj të brendshëm. Karta që ju zgjodhët ka një mesazh për ju.

Letra 1

Kjo kartë tregon se gjëra të mrekullueshme do të ndodhin së shpejti. Ju ndoshta keni shumë pyetje: çfarë të bëni, çfarë vendimi të merrni, ku të shkoni? Dhe edhe nëse ndonjëherë humbni vetëkontrollin, është e rëndësishme të kuptoni se një ditë, gjithçka do të ketë kuptim. Gjithçka që duhet të ndodhë do të ndodhë në kohën e duhur dhe për arsyet e duhura. Zoti do t'i shohë veprimet tuaja dhe do t'ju shpërblejë kur të keni nevojë më së shumti.Letra 2
Kjo zgjedhje ju kujton se çdo situatë në jetën tuaj ka një qëllim. Gjëja kryesore është të qëndroni të fortë, të besoni se Zoti është gjithmonë atje. Ju kaloni nëpër vështirësi, por kjo nuk do të thotë që ju të mos shkoni në diell. Kështu që sot, me shumë dashuri dhe besim, ndihmoni veten të lulëzoni me forcën e dashurisë tuaj. Gjëra të mrekullueshme do të ndodhin shumë shpejt.

Letra 3

Është bukur të kesh një mendje të bukur që i pëlqen të ëndërrojë, ta imagjinojë. Por edhe më e bukur është të përktheni ëndrrat tuaja në realitet. Sepse një ëndërr pa veprim është vetëm një iluzion. Është koha për të analizuar mundësitë tuaja dhe të fillojnë të ndërmerrni hapa për të kënaqur dëshirat tuaja. Nëse keni pasur mundësinë ta ëndërroni, patjetër që mund ta bëni. Nëse bëni më të mirën, jeta do t'ju kthejë gjithçka që bëni.Letra 4

Kur ëndërroni, universi në një mënyrë befasuese dhe të pashpjegueshme ju afron në ëndrrat tuaja. Jini të sjellshëm dhe besoni në të mirën e jetës. Ndërtoni ëndrrat dhe fatin tuaj. Përkushtojuni dëshirave tuaja më të mëdha dhe do të shihni se si jeta do t'ju befasojë çdo ditë. Zoti ju udhëzon në rrugën që ju çon drejt qëllimit tuaj.