E kush nuk do të ishte kurioz të dinte si do të dukeshin princeshat e famshme të fëmijërisë sonë nëse do të jetonin në kohët e sotme? Një artistë 29-vjeçare e quajtur Yudelmis “Yudie” San Emeterio provoi trendin e shndërrimit të princeshave në vajza moderne, duke i postuar pamjet ne TikTok dhe ato u bënë virale.

Jeni kuriozë të dini si duken? Hidhuni një sy!

Belle:

Transformimi:

@vanotyarts

Saw people doing “glow ups” of Disney characters so I decided to do my own. I went for a more subtle change! ##disneyprincess ##artchallenge ##belle

♬ Strawberry Shortcake - Melanie Martinez

Mulan:

Transformimi:

@vanotyarts

I knew that I wanted to do something more dramatic for Mulan, and I love the “ABG” look, so... ##abg ##mulan ##disneyprincess ##gloupdisney

♬ Candy - Doja Cat

Tiana:

Transformimi:

@vanotyarts

As much as I like the blue and green dresses in the film, I think pink was made for Tiana 😍 ##tiana ##disneyprincess ##gloupdisney ##artchallenge ##art

♬ Talk - Khalid

Jasmine:

Transformimi:

@vanotyarts

Aladdin is probably the only Disney movie I have never seen and I’m ashamed of myself 🤭 Jasmine is 😍 though. ##aladdin ##princessjasmine ##gloupdisney

♬ B.S. - Jhené Aiko, H.E.R.

Rapunzel:

Transformimi:

@vanotyarts

The trickiness with 3D edits is that they’re a bit more involved, but Rapunzel is worth it ❤️ ##rapunzel ##disneyprincess ##gloupdisney

♬ GREEDY x TREASURE - conradrocha

Jane (e Tarzan)

Transformimi:

@vanotyarts

Out of all the female leads in Disney, I resonate with Jane the most. I’m still waiting for my Tarzan, though 😂 ##disneyprincess ##gloupdisney ##jane

♬ Tarzan Medley: You'll Be in My Heart / Two Worlds / Strangers Like Me / Trashin' the Camp - Anthem Lights

Dhe për mbyllje, një vajzë moderne e shndërruar në princeshë.

 Ariana Grande: