Yusuf Bhai, me origjinë nga India, e ka trashëguar këtë pasion nga babai i tij, i cili gjithmonë e kishte një dashuri të veçantë për parfumet. Ky pasion u bë frymëzimi kryesor për Yusuf, i cili vendosi ta ndjekë këtë rrugë dhe të krijojë një biznes që reflektonte këtë dashuri të trashëguar. Kjo trashëgimi e pasionit dhe përkushtimit ndaj parfumeve është ajo që e bën punën e tij kaq të veçantë dhe të kërkuar.

I njohur me pseudonimin “Doktori i parfumeve”, ky ekspert i aromave, që jeton në Emiratet e Bashkuara Arabe, ka fituar një reputacion të jashtëzakonshëm për aftësinë e tij unike në krijimin e parfumeve sipas dëshirave specifike të klientëve të tij. Ai është një mjeshtër i këtij arti delikat, i cili kërkon një ndjeshmëri të thellë ndaj nuhatjes dhe një kuptim të thellë të përbërësve të ndryshëm aromatikë.

Klientët që vizitojnë dyqanin e tij në Emiratet e Bashkuara Arabe janë gjithmonë të mahnitur nga aftësia e tij për të krijuar parfume me aroma të ndryshme dhe unike. Yusuf është në gjendje të rikrijojë aroma që variojnë nga ato të natyrës, si aroma e tokës së lagësht pas shiut, deri te ato të luleve të bukura si trëndafilat. Çdo parfum që ai krijon është një vepër arti më vete.

Një nga klientët më të kënaqur të Yusuf është Mohammed Firas, i cili i kishte kërkuar atij të realizojë një parfum me aromën specifike të tokës, një aromë që i ngjall kujtime të fëmijërisë së tij. Mohammed ishte thellësisht i impresionuar me rezultatin dhe thotë: “Nuk e prisja të njëjtën aromë. Nuk e prisja që do të ishte kaq e ngjashme. Ka pothuajse 95% aromën e tokës, kështu që më kujton atdheun tim sa herë që e ndjej atë.”

Yusuf thotë se ëndrra e tij më e madhe është të zgjerojë biznesin e tij dhe të sjellë parfumet e tij të veçanta në të gjithë botën. Ai dëshiron që sa më shumë njerëz të mund të përjetojnë magjinë e aromave që ai krijon dhe të ndjejnë emocionet dhe kujtimet që vetëm një parfum i mirë mund të zgjojë. Me përkushtimin dhe pasionin e tij të pashtershëm, ai është i bindur se do të arrijë të realizojë këtë ëndërr dhe të bëjë që aromat e tij të njihen dhe të vlerësohen në mbarë globin.