Teksa do të shikoni këto shtëpi, e sigurt që do të ndiheni jo mirë që ne nuk kemi një shtëpi si të Rihannës apo Julia Roberts. Në fakt këtyre ndërtesave është pak t'iu thuash shtëpi pasi duken si pallate mbretërore apo resorte turistike super luksoze. Por për të kuptuar më mire se për çfarë po flasim shikoni se si janë shtëpitë e personazheve më të njohur botërorë.

(Shtëpia e Rihannës në Beverly Hills)

(Shtëpia e Rihannës në Barbados)

(Shtëpia e Lady Gagës në Miami)

(Shtëpia e Julia Roberts në Hawaii)

(Shtëpia e John Travoltës në Florida)

(Shtëpia e Nicolas Cage në Los Angeles)

(Shtëpia Mel Gibson në Greenwich)

(Shtëpia e Beyonce dhe Jay-z në New Orleans)

(Shtëpia e Gary Oldman në  Los Angeles)

(Shtëpia e Naomi Campbell në Turqi)