Teksa i shohim në Instagram yjet botërorë aq perfektë mendojmë me vete si ka mundësi që janë gjatë gjithë kohës të tillë? Por mos u shqetësoni dhe mos bini në depresion sepse që të duken të tillë, dhe ata kalojnë në disa procese si të gjithë njerëzit e zakonshëm. Ju kishte shkuar në mendje se mund ta shikonit ndonjëherë Rihanna-n duke u depiluar? Epo sot atë dhe shumë personazhe të tjerë të njohur do i shihni, teksa kujdesen për bukurinë e tyre, por që duken vërtet komikë.