Natyra është një “autore” me një imagjinatë tepër të mirë. Përveç kafshëve dhe bimëve të mahnitshme, nuk ka harruar që njerëzve t’u japë veçori unike. Thjesht hidhini një sy këtyre flokëve, syve dhe këtyre shenjave të identitet të të afërmve të këtyre njerëzve. Ato janë kryevepra të vërteta.

Në fotot e mëposhtme do të keni mundësinë të shikoni se si natyra është një nga krijueset më të mira, që definitivisht mendon jashtë një kutie.