Critics’ Choice Awards mori vëmendje të madhe, një javë pas Golden Globes. Eventi i rëndësishëm u mbajt në Santa Monica të Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe mbl;odhi një numër të madh personazhesh të botës së filmit dhe televizionit. Mes VIP-ave që kaluan në tapetin e kuq, pati nga ata që shkëlyen pak më shumë se të tjerët. Më poshtë mund të votoni për një ose më shumë VIP-a që sipas jush janë veshur më bukur.