Oscars 2023 dëshmuan se askush nuk mund t'i rezistojë një fustani nusërie, madje as A-listers që kanë shumë mundësi të veshin një fustan ekstravagant. 

Stili i nusërisë mund të mos ketë qenë pika e vëmendjes në këtë ngjarje, por nuk mund të kalonte pa u vënë re.

Klasike e bukur dhe e këndshme me tyl të butë dhe zbukurime si pupla apo qëndisje? Parajsë!

Tapeti i kuq (ngjyrë shampanjë praktikisht) i Oscars 2023 me siguri do të jetë një frymëzim për nusët e ardhshme.