Këngëtari latin Maluma do të jetë i pranishëm në Tiranë, më datë 14 mars, që përkon me festën e Ditës së Verës. Këngëtari do të performojë në Sheshin Nënë Tereza dhe biletat kanë dalë në shitje prej ditës së sotme.

Çmimi i tyre varion nga 3000-4500 lekë të reja (25-38 euro), në varësi të zonave. Biletat i gjeni duke klikuar këtu.

Po ashtu, nëse doni ta takoni nga afër Maluma-n, mund të blini biletën “Meet & Greet” për 370 dollarë ose 335 euro. Duke blerë një nga biletat e “Meet & Greet”, fansat do të kenë mundësi të bëjnë një foto me Malumën dhe të marrin një suvenir zyrtar tijin.