Tristan Thompson publikoi një shënim dashurie për Khloe Kardashian në ditëlindjen e 36-të.

Izolimi e ka afruar çiftin me vajzën e tyre True pasi qëndruan së bashku në shtëpinë e Khloe.

Tristan, 29 vjeç, e shprehu hapur admirimin për nënën e dy fëmijëve dhe ish-të dashurën e tij, duke bërë që fansat t’i luteshin që të ktheheshin së bashku.

Tristan pranoi se ka mësuar nga gabimet, pasi tha që Khloe kishte hyrë në jetën e tij për t'i treguar se çfarë do të thoshte të jesh një "person i jashtëzakonshëm".

Në një shënim të përzemërt, ylli sportiv e quajti ish-in e tij "një grua të bukur dhe të dashur".

Fotografia shoqëruese tregonte Khloe, Tristan dhe True duke u përkëdhelur në trampolinën e tyre në kopsht gjatë mbylljes.

Ai shkroi: "Unë jam i mençur mjaftueshëm tani që ta di se ti erdhe në jetën time për të më treguar se çfarë do të thotë të jesh një person i jashtëzakonshëm. E vlerësoj që jam në gjendje të mësoj dhe të rritem falë jush. Falënderoj Zotin për gruan e bukur dhe të dashur që je për të gjithë, veçanërisht për vajzën tonë True. Ti meriton botën Koko! True dhe unë të duam mama. Gëzuar ditëlindjen".

Khloe postoi një përgjigje të ëmbël ndërsa e falënderoi ish-in për fjalët e tij të sjellshme.

Ajo u përgjigj: "Awww kjo është e ëmbël !! Faleminderit TT".

Komente pafund u bënë në këtë postim, ku ndjekësit shpresojnë që dyshja të rikthehet së bashku.