Presidenti i SHBA Donald Trump të hënën rifilloi fushatën e tij me një tubim masiv në Florida, vetëm dy javë pasi ai doli pozitiv me COVID-19. Trump mblodhi grupe të mëdha njerëzish, të cilët nuk ruajtën distancën dhe shumë pak prej tyre e mbajtën maskën. Madje, ai është akuzuar se ka bërë deklarata të pabaza, pasi ka thënë se tanimë është imun, kur në fakt është vërtetuar që edhe ata që e kalojnë Covid-19, mund të riinfektohen.

"Unë e kalova dhe tani ata thonë se jam imun", -u shpreh Trump ndërsa iu drejtua një turme në Sanford, afër Orlandos.

Sidoqoftë, një ndër gjërat e fushatës që u diskutua edhe më shumë ishte vallëzimi i tij me këngën "YMCA" të The Village People. Me këngën në sfond, presidenti bëri një kërcim që tanimë është bërë viral.

Për më shumë, ndiqni videon. Është e pamundur të mos fiksoheni me të.

Mos humbni as memet!