Aktorja britanike Tanya Fear është raportuar e zhdukur në Los Angeles.

Fear, e cila është shfaqur në vitin 2018 në dramën shkencore të BBC, Doctor Who, u pa për herë të fundit të enjten, sipas miqve dhe familjes së saj. Ata po u bëjnë thirrje njerëzve të përdorin hashtagun #FindTanyaFear në mediat sociale për të ndihmuar në mbledhjen e informacionit në lidhje me zhdukjen e 31-vjeçares.

Menaxheri i aktores, Alex Cole, tha për ABC News se ishte mirë kur e pa për herë të fundit një javë më parë.

"Që kur ka qenë këtu, ajo ka pasur një karrierë të shkëlqyer dhe ky është vetëm fillimi," tha ai. "Ne jemi të shqetësuar pa dyshim dhe [shpresojmë] të zbulojmë se ky është një gabim i thjeshtë dhe ta gjejmë atë."

Aktorja, emri i vërtetë i së cilës është Tanyaradzwa Fear, gjithashtu është shfaqur në Spotless, Endeavor, DCI Banks dhe Midsomer Murders. Ajo u pa në filmin Kick-Ass 2 dhe së fundmi kishte filluar të bënte komedi stand-up.

Sipas llogarisë në Twitter @FindTanyaFear, e cila thuhet se drejtohet nga familja e saj, aktorja u pa për herë të fundit në dyqanin ushqimor Trader Joe në Bulevardin Santa Monica.

Burimi: BBC