Barbana Dini ka rikujtuar sot vëllanë e saj të ndjerë, këngëtarin Ergi Dini. Sot, Ergi do të festonte 27-vjetorin dhe në një ditë si kjo, Barbana ka zgjedhur të ndajë disa fjalë publikisht, edhe pse ai është çdo moment të ditës në mendjen e saj.

“Sot është dita jote e lindjes, do bëheshe 27 vjeç! Nuk gjej dot fjalë ta shpreh se sa shumë mall kam për ty, Ergi! Nuk ka moment që nuk të kam në mendje… Koha kalon, malli shtohet e fjalët pakësohen, sepse nuk kanë më vlerë... Festo me ëngjëjt, ëngjëlli im, dhimbja ime më e madhe...”, -ka shkruar Barbana përkrah një fotoje të vëllait të saj.

Ergi ndërroi jetë në nëntor të vitit 2016, pas një aksidenti me motor, bashkë me mikun e tij të ngushtë.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PHENOMENAL? (@ergi_dini)