Linda Rama ka zgjedhur të qëndroj larg rrjeteve sociale duke qenë shumë pak aktive dhe 'e kursyer' me detajet nga puna dhe jeta e saj.

Por tani ka zgjedhur një formë për të qenë më afër publikut, krijimin e një platforme me emrin Linda.al.

Në lidhje më këtë, Linda kë bërë një njoftim me Twitter, në të cilin komentuesi i parë është bashkëshorti i saj, Kryeministri Edi Rama.

Në këtë platformë, të gjithë njerëzit mund të gjejnë përgjigjet rreth karrierës dhe jetës publike të Linda Ramës.