Gjatë një bisede mbrëmjen e djeshme, Egla Ceno i shprehu Heidit se Lidi e ndan nga Romeo.

Egla: Kur flet me Romeon flet ndryshe, kur flet me ty dhe për ty, flet ndryshe.

Heidi: Si të gjithë banorët.  Gjithmonë kështu ka qenë me atë dhe me mua.

Egla: Ju jeni dy persona të ndryshëm. Ti të imponon respekt, ai nuk të imponon respekt. Gjëja që më bashkon me Lidin është që e çdo kush tani Romeon e ke para. Mu të ia bëjë Romeo mu-mu ia bën ti.

Heidi: Nuk e kam para Romeon, unë kam pozicion ndryshe ndaj Lidit, ia kam thënë.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Big Brother Alb VIP Edition (@bigbrotheralb_vip)