Capital T thotë se është një njeri shumë familjarë dhe se së shpejti e sheh veten e tij të martuar dhe baba.

“E shoh veten në një të ardhme të afërt me fëmijë dhe me familjen time”, tha ai sonte në “Top Arena”.

Prej vitesh artisti është në një lidhje me Adrola Dushin.

Edhe pse nuk e kanë zyrtarizuar ende lidhjen e tyre duket se nuk do vonojë shumë dhe ajo që po presim të gjithë të ndodhë.

Pak ditë më parë, Adrola e cilësoi Capital T “mashkullin më të bukur shqiptar.” Ajo tha se është shumë e lumtur dhe e dashuruar.