Të qeshur dhe të dashuruar më shumë se kurrë. Kështu u shfaqën gjashtëdhjetë vjeçari Brad Pitt dhe tridhjetë e katër vjeçarja Ines De Ramon në 'Çmimin e Madh të Formula 1 në Britani'. Aktori dhe stilistja e bizhuterive mbërritën në Northampton të kapur për dore të dielën më 7 korrik. Një paraqitje publike si çift jashtëzakonisht e rrallë.

Deri më sot, në fakt, Brad dhe Ines e kanë jetuar dashurinë e tyre në fshehtësinë më të madhe: asnjë deklaratë publike, asnjë dalje në ndonjë tapet të kuq. Në nëntor 2023, ata u panë në Lacma Gala në Los Angeles, por nuk ka foto të asaj paraqitjeje: vetëm deklaratat e burimeve që i përshkruan si një çift të dashuruar.

Historia mes Brad dhe Ines vazhdon prej gati dy vitesh. Dhe funksionon aq mirë sa që të dy nisën të jetonin bashkë shkurtin e kaluar. Ata u panë së bashku për herë të parë në nëntor 2022 në prapaskenë në koncertin e Bonos në Los Angeles. Por duket se kishin disa muaj që kishin nisur lidhjen dhe sipas Daily Mail “ata mbështetën njëri-tjetrin gjatë divorceve të tyre përkatëse”: ai nga Angelina Jolie, ajo nga Paul Wesley.

Tetorin e kaluar, një burim siguroi US Weekly se lidhja e tyre ishte "më e fortë se kurrë". Megjithatë, në atë kohë aktori nuk e kishte prezantuar ende partneren e tij me gjashtë fëmijët e tij Maddox, Pax, Zahara, Shiloh dhe binjakët Vivienne dhe Know.

Prezantimet, duke pasur parasysh atmosferën e keqe tani mes babait dhe fëmijëve, do të duhet të shtyhen. Muajt ??e fundit, në fakt, disa nga fëmijët e tij, në krah të nënës Angelina, kanë zgjedhur të refuzojnë mbiemrin Pitt (e fundit në rend kronologjik ishte Shiloh tetëmbëdhjetë vjeç). Dhe Brad, "i vetëdijshëm se ka humbur fëmijët e tij", është "i shqetësuar". Nga ana familjare, me pak fjalë, jeta e yllit është padyshim e ndërlikuar. Në anën emocionale, megjithatë, siç tregohet nga fotot e reja të sapo realizuara në 'Çmimin e Madh të Britanisë', gjërat po shkojnë mirë.