Ne të gjithë e duam një rikthim të mirë të viteve '90 ose fillimet e tyre, veçanërisht kur është fjala për tendencat e modës. Çanta e dorës që njihet si “baguette bag” është një prej rikthimeve më të fuqishme të këtij viti dhe të gjithë janë çmendur pas saj. Jo vetëm që në stil është mjaft e këndshme, por është edhe funksionale.

Dizajnerët e famshëm të modës po bëjnë disa ndryshime të vogla të dizajnit, por nëse nuk doni të shpenzoni shumë para, një prej këtyre varianteve që po shëtit në internet mund ta gjeni lehtësisht edhe në Amazon.

Ky sajt i njohur nga të gjithë filloi shitjen e këtij modeli stil “Crocodile Barabum” me vetëm 25 dollarë, në ngjyra të ndryshme.

Deri më tani, 76 për qind e klientëve i kanë dhënë asaj pesë yje (është mbresëlënëse). Dhe çmimi nuk mund të diskutohet.

Nëse keni nevojë për më shumë imazhe bindëse, ja disa ikona të modës, në profilet e tyre në Instagram dhe mendohuni edhe një herë për çantën që do t’ju shoqërojë gjatë verës.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💙🦓💙 #ootd #ootdfashion.

A post shared by Yasaman (@yasaman__asgharian) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Standard combo right now 👊🏻 £8.99 blazer and £20 bag - SS19 on a budget baby! #blazer #ebay #90s

A post shared by Lauren Çokgüler (@lauren.cokguler) on