Vitin e kaluar pamë thonjtë french të riktheheshin në modë, ndërsa këtë vit një tjetër trend do të bëjë namin. Thonjtë me dizajne formash gjeometrike duket se do të jenë trendi i këtij viti. Nëse i hidhni një sy trendeve të fundit të thonjve që po qarkullojnë online, është e pamundur të mos shihni dizajne të ndryshme me forma gjeometrike.

Ajo çfarë duhet të keni parasysh është të mos e teproni dhe të mos bëni dizajne të lodhshëm për syrin. Zgjidhni modele minimaliste, me vija të holla e të thjeshta. Për t’u frymëzuar mund të përdorni modelet e mëposhtme, të cilat po qarkullojnë momentalisht në Instagram. Për modelin e ardhshëm të thonjve, zgjidhni atë që ju përshtatet.