Këpucët me platformë janë kthyer në garderobë prej disa kohësh, madje kemi pasur dhe versione këpucësh për motin e ngrohtë.

Por për vitin 2022, nuk është platforma modeste e viteve '70 ajo që duket e gatshme për një rikthim tjetër. Në fakt, këpucët që quhen mary-jane do t'i shikoni tek çdo vajzë me stil këtë vit.

Në fakt, shumë nga vajzat tona të preferuara të modës janë parë tashmë me këpucët mary-jane.