Forma e fytyrës është përcaktuese nëse një model flokësh ju shkon apo jo. Vajzat me fytyrë të rrumbullakët janë ato që e kanë më të thjeshtë përzgjedhjen e modelit të flokëve, pasi ka pafund modele të përshtatshme për to. Nëse edhe ju keni fytyrë të rrumbullakët, por nuk e keni gjetur ende modelin që kërkoni, duhet të dini se ka shumë modele nga të cilat mund të frymëzoheni për prerjen e radhës.

Lob
Bob i valëzuar
Glamour hollywood-ian
Lob i valëzuar
Kaçurrela natyrale
(beachy look)
Me gjatësi mesatare
Të drejtë dhe të ndarë në mes