Kujdesi ndaj lëkurës tuaj çdo ditë është thelbësor për të siguruar që ajo të duket mirë në afat të gjatë dhe për të shmangur shfaqjen e njollave, rrudhave ose papastërtive. Ne kemi thënë tashmë gjithçka rreth rutinave të përditshme që ju duhet të ndiqni për të pasur lëkurën e shëndetshme brenda dhe jashtë. Për këtë arsye, nuk është e nevojshme të përdoren mijëra produkte, por vetëm disa janë të nevojshme, e të përshtatshme për llojin e lëkurës. Ju do të keni lëkurë të përsosur në vetëm pesë hapa dhe fytyra juaj do t'ju falënderoj sot, nesër dhe gjithmonë.

Pastrimi i fytyrës, baza për lëkurë të shëndetshme

Ky është një nga ato pasazhet që ne e kapërcejmë më lehtë, pavarësisht se është një nga më të rëndësishmit, nëse jo më e rëndësishmja. Për ta mbajtur lëkurën të pastër, të shëndetshme dhe për të shmangur shfaqjen e sebumit, puçrrave dhe rrudhave të ardhshme është e nevojshme ta pastroni lëkurën dy herë në ditë: një herë në mëngjes para make-up-it dhe një herë para se të shkoni në shtrat për të hequr të gjitha papastërtitë e akumuluara gjatë ditës.

Kremi hidratues, përbërësi i duhur në kohën e duhur

Ky është një produkt thelbësor që nuk duhet të mungojë kurrë në rutinën juaj, por a jeni të sigurt që keni zgjedhur kremin e përsosur për llojin tuaj të lëkurës? Nuk është një përbërës i përsosur për çdo lloj lëkure dhe zgjedhja e asaj që i përshtatet më mirë nevojave tuaja është çelësi për të pasur lëkurë rrezatuese në çdo fazë të jetës suaj. Ndaj, kujdes kur e zgjidhni kremin hidratues.

Zona poshtë syve, si ta trajtoni këtë zonë të ndjeshme

Lëkura rreth syve është rreth 10 herë më e hollë se pjesa tjetër e fytyrës, kjo do të thotë se shenjat e moshës, humbja e elasticitetit ose lodhja janë shumë më të dukshme në këtë pjesë të fytyrës. Kremi hidratues është një domosdoshmëri në rutinën tonë të bukurisë dhe rrallëherë harrojmë ta zbatojmë atë përpara grimcave, po zona e syve? Zgjidhni një produkt të veçantë për të hidratuar dhe për t'u kujdesur për këtë zonë të ndjeshme.

Aplikoni një krem të veçantë për natën

Njëqind mijë qeliza që punojnë dhe rigjenerohen vazhdimisht ...kërkojnë shumë energji! Me kalimin e kohës, lëkura bëhet e lodhur dhe prodhon më pak kolagjen, një strukturë e vërtetë e mbështetjes së lëkurës. Për të luftuar efektet e kohës, trajtimet anti-plakje, të pasuruara me një stimulator kolagjenik kompleks, janë zgjedhje për lëkurën tuaj çdo ditë. Ato riparojnë, sublimojnë dhe parandalojnë shenjat e plakjes. Një krem natën anti-plakje që vepron si një trajner i vërtetë i lëkurës, duke plotësuar menjëherë mungesat e kolagjenit në lëkurë dhe duke stimuluar prodhimin e tij natë pas nate është gjithçka ju duhet!

Bëni një pastrim të plotë e profesional të paktën një herë në javë

Rutina jonë e përditshme është e shpejtë dhe ne duhet të shpëtojmë sa më shumë kohë të jetë e mundur në secilën nga hapat e kujdesit tonë të fytyrës. Edhe pse çdo ditë ne e pastrojmë fytyrën tonë me ujë micellar ose sapun pastrues, është e këshillueshme që të bëjmë një pastrim më të thellë një herë në javë. Kjo do të na ndihmojë për të eliminuar papastërtitë që janë grumbulluar në dermë dhe lëkura do të jetë e freskët e plot shkëlqim.