Gushti është një periudhë kur kemi nevojë për sugjerime filmash më shumë se çdo here tjetër. Pushimet bëjnë që njerëzit të bashkohen dhe të shijojnë darkat e freskëta në shoqërimin e një filmi dhe ushqimeve të shijshme. Këtu keni disa sugjerime filmash që mund t’i gjeni këtë muaj në Netflix.

1. "Beckett" (2021)

Thriller paranojak, me shije politike, për një turist amerikan të luajtur nga John David Washington, pushimet greke të të cilit ndërpriten nga një komplot i madh…

2. "Inception" (2010)

Këtë gusht, një regjisorët më të mire është përsëri në internet. Po, "Inception" është një dramë e fuqishme për fajin dhe fuqinë e ideve. Bëhet fjalë për ndërthurjen midis katër rrafsheve të ndryshme të ekzistencës. "Inception" është një dëshmi e fuqisë së jashtëzakonshme të të ëndërruarit me sytë hapur.

3. "Edge of Seventeen" (2016)

Debutimi i mrekullueshëm i Kelly Fremon Craig Hailee Steinfeld, që luan rolin e Nadine-së shumëvuajtëse…

Por Nadine nuk përcaktohet nga vetë-keqardhja aq sa urrejtja ndaj vetes, dhe performanca fantastike e Steinfeld-it nuk e harron kurrë ndryshimin. "Të gjithë në botë janë aq të mjerë dhe të zbrazët sa unë," deklaron ajo në një fragment të zërit sporadik të filmit, "ata thjesht pretendojnë se janë mirë."

4. "Catch me if you can" (2002)

Kjo është histori e vërtetë e mashtruesit Frank Abagnale Jr. Rezultati është një përrallë e hidhur e falsifikimeve dhe familjeve që bashkohet me stilin e Stanley Donen, dhe sjell entuziazmin emocional të një melodrame.

5."Magnolia" (1999)

"Magnolia" është shumë, shumë gjëra, por para së gjithash është një film për njerëzit që luftojnë për të jetuar mbi dhimbjen e tyre. Aty është John C. Reilly si oficer Jim Kurring, i cili në mënyrë efektive e ka paraqitur veten si hero dhe narrator të një shfaqje policie joekzistente në mënyrë që t'u japë zë gjërave që nuk mund t'i pranojë…

"Magnolia" është një nënprodukt që pasqyronë çuditë e jetës reale. "Magnolia" është një film që ju shtrëngon pas vetes dhe mund t'ju tërheqë nga pothuajse çdo gjë. Shumë prej jush po e rishikoni për të disatën here.