Platforma e njohur e filmave dhe serialeve, Netflix, ka publikuar listën e 10 filmave dhe serialeve më të ndjekura të vitit që lamë pas. 

Në krye të listës së filmave në të ndjekur është “The Grey Man” me regji të Anthony Russo dhe Joe Russo i cili ka arritur më së shumti orë shikueshmërie. Fabula e filmit sillet rreth një operatori të CIA-s, identiteti i vërtetë i të cilit është i panjohur. Ai zbulon aksidentalisht sekretet e agjencisë së errët, duke nisur një gjueti globale për vrasës ndërkombëtarë. Ryan Gosling, Chris Evans dhe Ana de Armas janë pjesë e kastit të mbushur me yje. 

Sakaq, seriali më i shikuar ishte sezoni i katërt i “Stranger Things” me 1.87 miliardë orë shikime. “Stranger Things” është një serial amerikan dramë-horror-fantashkencë i krijuar nga Duffer Brothers.

Sezoni i parë u publikua në Netflix më 15 korrik 2016. Sezoni i dytë, i tretë dhe i katërt pasuan në tetor 2017, korrik 2019 dhe maj dhe korrik 2022. 

Dhjetë filmat më të ndjekur në Netflix gjatë vitit të kaluar 

“The Grey Man” me shikueshmëri prej 265.9 milionë orë 

“The Adam Project” me shikueshmëri prej 260.5 milionë orë 

“Purple Hearts” me shikueshmëri prej 240.4 milionë orë 

“Hustle” me shikueshmëri prej 198.3 milionë orë 

“The Sea Beast” me shikueshmëri prej 190.1 milionë orë 

“The Tinder Swindler” me shikueshmëri prej 172.1 milionë orë 

“The Man From Toronto” me shikueshmëri prej 170.8 milionë orë 

“Senior Year” me shikueshmëri prej 167.6 milionë orë 

“Enola Holmes 2” me shikueshmëri prej 158 milionë orë 

“Troll” me shikueshmëri prej 152.3 milionë orë 

 

Serialet më të ndjekur në Netflix vitin e kaluar ishin: 

Sezoni i katërt i “Stranger Things” me shikueshmëri prej 1.87 miliardë orë 

Sezoni i parë i “Wednesday” me shikueshmëri prej 1.31 miliardë orë 

“Dahmer” me shikueshmëri prej 962.4 milionë orë 

Sezoni i dytë i “Brigerton” me shikueshmëri prej 775.2 milionë orë 

Sezoni i parë i “All of Us Are Dead” me shikueshmëri prej 659.5 milionë orë 

“Extraordinary Attorney Woo” me shikueshmëri prej 662 milionë orë 

“Inventing Anna” me shikueshmëri prej 654.5 milionë orë 

“The Watcher” me shikueshmëri prej 395 milionë orë 

Sezoni i parë i “The Sandman” me shikueshmëri prej 393.1 milionë orë 

Sezoni i katërt i “Virgin River” me shikueshmëri prej 304.8 milionë orë