Shpesh mënyra më e mirë për të gjetur një trajtim ideal për fytyrën është nëpërmjet sugjerimeve apo fjalëve të themi! Shumë nga redaktorët e bukurisë në revista të ndryshme në botë, sapo zbulojnë një produkt apo një trajtim të ri e bërtasin atë fort. Por, kohët e fundit është Danielle Peazer, e cila ka treguar me prova efektet e jashtëzakonshme që ky produkt i ri bukurie sjell në fytyrën tuaj.

Quhet HydraFacial, një trajtim lëkure i projektuar që të zhvillohet në gjashtë hapa, që ndihmon për të pastruar poret e bllokuara, inflamacionin si edhe pikat e zeza apo aknet në fytyrë.

Gjashtë hapat e HydraFacial

Ky trajtim fillon si çdo tjetër me terapistin në sallonet e bukurisë që i bëjnë një pastrim të plotë lëkurës së fytyrës suaj. Një objekt i veçantë me një spirale në të përdoret gjatë gjithë trajtimit. Mund të bëjë gjithçka, nga thithja e papastërtive për të infuzuar lëkurën me përbërës të ndritshëm, tek ulja e inflamacioneve, etj.

1) Fillimisht bëhet një masazh me limon të butë, për të stimuluar më shumë lëkurën. Kjo nxit rrjedhjen e oksigjenit tek qelizat dhe ndihmon në rigjallërimin e procesit natyror të lëkurës për eliminimin e toksinave. Ajo ndihet mjaft e butë.

2) Faza e ardhshme përfshin spastrimin e njëkohshëm dhe scrubin. Qelizat e vdekura të lëkurës fshihen, ndërsa një kombinim i acidit laktik dhe glukozaminës shtyn poret për të ndihmuar thellësinë e hidratimit.

3) Hapi i tretë në proces përdoret një përzierje e fuqishme e acideve glikolike për të ndihmuar në lirimin e mbetjeve në lëkurë, çka më pas i shton ndriçimin dhe ngjyrën asaj.

4) Tani vjen pjesa kryesore e procesit: nxjerrja. Kjo është ajo ku helika spirale vishet dhe nxjerr shkopinj dhe papastërtitë e tjera nga poret. Ajo ndjehet më e butë se kurrë më parë.

5) Pas kësaj një koktej i acidit hialuronik, peptidet, antioksidantët janë futur në pore për t'a ushqyer dhe hidratuar atë.

6) Pjesa e fundit e fytyrës përfshin dritën e kuqe LED për të zvogëluar skuqjen e mbetur dhe për të ndihmuar në rritjen e kolagjenit.