Për të gjitha vajzat që dëshirojnë të eksperimentojnë me thonjtë kemi sjellë gjithmonë tendencat më të fundit që mbizotërojnë në çdo sezon. Sot nuk do të flasim për modelet që janë trendi i momentit, por për trendet më të çuditshme apo edhe të frikshme të thonjve. Kemi parë modele nga më të ndryshmet dhe më të çuditshmet, por këto që do t`ju sjellim më poshtë i kalojnë pritshmëritë. Hidhuni një sy dhe mbase frymëzoheni!

Thonjtë me flokë dhe fytyrë
Thonjtë tampona
Thonjtë me piercing
Thonjtë me puçrra
Thonjtë me gëzof
Thonj me sy dhe qerpikë
Thonjtë me qime
Thonjtë krehër
Thonjtë lapsa
Thonjtë spirale