Si mund ta zbuloni se cili shtet ka gra më të bukura në krahasim me vendet e tjera? Missosology.com gjeti përgjigjen për këtë pyetje. Ata kanë analizuar vajzat e bukura të çdo vendi dhe kanë arritur në këtë përfundim. Më poshtë mund të shikoni listën e këtyre vendeve që krenohen me bukurinë e vajzave që kanë “prodhuar”.

20-Amsterdam

19-Austria

18-Bjellorusi

17-Xhamajka

16-Australia

15-Brazil

14-Poloni

13-Japoni

12-Rumania

11-Nepali

10-USA

9-Kolumbia

8-Indonezia

7-Puerto Rico

6-Tajlandë

5-Vietnami

4-Afrika e Jugut

3-Meksikë

2-Filipinet

1-Venezuela