Këto aktore nuk janë zhveshur kurrë gjatë xhirimeve. Nuk ka ndonjë arsye shumë të ccuditshme, thjesht nuk ndihen mirë me to. Refuzimi ka qenë edhe më i fortë pasi janë bërë nëna. Dihet që ccdo punë ka kërkesat e saj dhe ajo e aktorëve ka të tyret, por një të tillë, ato e kanë refuzuar, për fat pa pasoja për karrierën. Mund të keni menduar që për shkak të hireve, ato patjetër do kishin realizuar skena nudo ose keni parë filma ku të krijohet kjo përshtypje, por ato kanë qenë raste dublimesh, sepse vetë aktoret nuk kanë realizuar kurrë një skenë nudo.

R. Witherspoon

Rachel Bilson

Rachael LeighCook

Megan Fox

Julia Roberts

Ema Watson

Cameron Diaz

Jessica Simpson

Jessica Alba

Isla Fischer

Mandy Moore

Christina Hendricks

Blake Lively