Modelët profesionistë në pasarela, çdo ditë e më shumë po zëvendësohen nga njerëz të zakonshëm. Stilistët e shtëpive më të mëdha të modës e kanë kuptuar që koleksionet duhet të kenë në fokus njerëzit e zakonshëm. Dhe ku më mirë sesa njerëzit e zakonshëm për t’i veshur. Gjithsesi, ne sot kemi një test për ju: të dalloni modelët nga njerëzit e zakonshëm.