Janë dhe duken aq të dashuruar sa vështirë të besosh se nuk qenka një, por shumë gjëra ato që Besi dhe Xhensila nuk durojnë dot te njëtri-tjetri. Në fakt, këngëtarja, ndryshe nga bashkëshorti i saj, është më e rezervuar për të zbuluar detaje nga jeta private, megjithatë sot, meqenëse kishte pranë edhe Besin, zbuloi çfarë e bezdis më tepër tek ai.

Që nga koha kur erdhi në jetë Ajka, Xhensila ka nën kontroll gjithçka në shtëpi dhe çdo imtësi që e bezdis të voglën, ajo është gati ta eliminojë në sekondë. Por si mund t’ia bëjë Besit dhe veprimeve të tij krejt të paparashikuara?

E ftuar në “B & E Caffee” ditën e sotme, pas një kohe të gjatë që ishte e ftuar, Xhensila zbuloi një profil tjetër të saj, por edhe të Besit. Dy prindërit e rinj, çdo gjë tashmë e kanë të lidhur me vajzën, ndaj edhe “bezditë” në shtëpi i kanë për shkak të saj.

Pas pyetjes së Erionit “a ka ndonjë gjë që të bezdis më shumë te Besi?”, këngëtarja tha: “Janë shumë gjëra, nuk është vetëm një gjë që më bezdis: “Jo një, ka shumë gjëra që më bezdisin. Besi ka një fjalë që mua më nxihet jeta: “një sekondë…”. Sa herë i kërkoj diçka, përgjigjja është “një sekondë”, por kalon një orë, dy orë, tri orë dhe asgjë… i them “Besi, më duhet patjetër tani” (diçka në lidhje me Ajkën) dhe Besi prapë “një sekondë”, por ajo një sekondë është 24 orë… “, – tha Xhensila.

Ama, kur Besi nis të kujtojë “një sekondën” e Xhensilës, vështirë ta kundërshtojë kush: “E di sa e ka Xhensila një sekondë? Një javë….” – tha ai me të qeshur.

Ka akoma. Erioni i kërkon Xhensilës të rrëfejë si ia bën me teshtimën e Besit: “Ah, edhe kjo është diçka që më bezdis shumë te Besi dhe është serioze. Sapo e vë vajzën në gjumë, fillon Besi me teshtimat radhë njëra pas tjetrës…”

“Tani, - vazhdon të tregojë Besi,- marr jastëkun dhe teshtij poshtë tij për të mos zgjuar vajzën. Në fakt, edhe Ajka ka filluar të më ngjajë. Nis edhe ajo të teshtijë 4-5 herë.”

Ka akoma? Ah, Besi, si mund të ishte ndryshe?