A mendoni se seksi më i mirë përfundon në të njëzetat? Mos e humbni shpresën...Kohët e fundit, platforma online Happify paraqiti një pyetje të thjeshtë (por të rëndësishme): Kur njerëzit kanë seksin më të mirë të jetës së tyre? Rezultatet mund t'ju habisin. Sipas tyre, seksi më i mirë i jetës ka ndodhur në moshën 40- vjeç, por sidomos në moshën 46-vjeçare.

Për fat të keq, mosha maksimale për seksin gjithashtu ka një dobësi të konsiderueshme. Happify raporton se mesatarisht, njerëzit duhet të presin 13 vjet pas humbjes së virgjërisë së tyre para se të kenë seksin më të mirë të jetës. Por këtu është lajmi i mirë: pothuajse gjysma e të gjitha çifteve thanë se raporti më e mirë i jetës së tyre ishte me partnerin aktual. Kështu që zgjidheni atë me kujdes, veçanërisht kur arrini moshën 46-vjeç.

Përmbledhja gjithashtu zbuloi se çiftet e vjetra që kanë seks të rregullt janë më të lumtur se ata që e bëjnë këtë rrallë. Kjo nuk do të thotë, se një dozë e përditshme e seksit është çelësi për kënaqësinë e marrëdhënieve.  Çiftet që kishin raport intim një herë në javë ishin më të lumtur mesatarisht, thotë Happify. Dhe një herë në javë ndodh të jetë numri magjik i kohës që duhet të bëni seks për të rritur jetëgjatësinë tuaj! Amerikanët e zakonshëm kanë seks vetëm dy ose tre herë në muaj, duke përfshirë edhe burrat e martuar dhe ata beqarë.

Pra, nëse nuk e bëni këtë çdo ditë, nuk jeni vetëm. Nuk është kjo arsyeja madhore pse duhet të mërziteni, por prisni moshën ideale për të përjetuar seksin më të mirë të jetës suaj!