Një gazetare eksperte në shkrimin e artikujve erotikë, tregon disa të vërteta të mëdha rreth seksit, të cilat ajo në fakti i ka zbuluar gjatë karrierës së saj të gjatë në media. Tracy Clark-Flory, është specializuar për artikuj të kësaj natyre, ndaj edhe vendosi që 10 të vërtetat e mëdha rreth seksit, ato më të pakëndshmet t'i ndajë me gjithë botën.  Nga njeriu me penisin më të gjatë në botë tek seksi i rastësishëm, le të zbulojmë bashkarisht se cilat janë këto të vërteta interesante, që nuk i dinim deri më sot!

1. Nuk ka marrëdhënie standarde. Disa njerëz arrijnë të jenë të lumtur monogome, shumë të tjerë janë poligamë dhe këtu nuk ka asgjë të keqe, nëse të gjithë pajtohen!

2. Gjithçka është e vlefshme edhe në dashuri. Ju mund të jeni në favor të seksit të rastësishëm, por mund të pëlqeni edhe shoqërimi tradicional. Të dyja qasjet janë legjitime.

3. Ne nuk duhet të gjykojmë identitetin seksual të një personi. Nëse një burrë është me një grua, kjo nuk do të thotë se ai është i drejtë. Nëse dy njerëz janë të martuar, ato nuk janë domosdoshmërisht monogamë.

4. Rregulli i internetit numër 34 është i vërtetë dhe thotë: "Nëse diçka ekziston, ata kanë bërë pornografi".

5. Të gjithë njerëzit kujdesen për penisin e tyre, madhësinë dhe pamjen e tij. Ata janë të fiksuar me të.

6. Gjithkush pyet veten nëse janë normale, dhe përgjigja është po, sepse nuk ka mënyrë të drejtë ose të gabuar për të provuar seksin.

7. Ne jemi të gjithë në kërkim të dashurisë. Megjithëse ne dëshirojmë të flasim për seksin dhe të mburremim sa të mirë jemi në shtrat, ne të gjithë kemi frikë se mos refuzohemi ndaj edhe kërkojmë dashuri.

8. Bari i fqinjëve nuk është gjithmonë i gjelbër. Edhe njerëzit që duken të talentuar kanë probleme. Për shembull, njeriu me penisin më të gjatë në botë (jo më pak se 34 centimetra) vështirë se arrin një ereksion të plotë dhe vështirë se mund të qëndrojë me një partnere gjithë jetën.

9. Shumë njerëz janë të dëshpëruar për të folur për seksin. Shumë njerëz po vdesin t'i zbulojnë një gazetari sekretet e tyre më të pambrojtura. Megjithatë, në rrethana të tjera, seksi mbetet tabu.

10. E vërteta e fundit rreth seksit është se ju nuk duhet të ndiheni të zënë ngushtë duke folur për tema të nxehta me familjen tuaj. Disa të afërm të Tracy, përfshirë edhe babanë e saj, i kanë vlerësuar në mënyrë të përsëritur artikujt e saj.