Vite më parë, aksesorët në materialin e plastikës kanë qenë trend, por pas 5 vitesh, nuk do ta mendonim kurrë se markat e famshme do ta bënin pjesë “thelbësore” të koleksioneve të tyre.

Duke filluar me vjeshtën e vitit të kaluar, shumë kanë qenë markat që e kanë përfshirë “transparencën” në koleksionet e tyre. Duhet të kujtojmë Fendin dhe xhaketën transparente të shiut me logo, shtatorin e kaluar në Milano për të kuptuar tendencën e vërtetë.

Chanel, Celine, Louis Vuitton e kane ndjekur gjithashtu trendin PVC për çantat  e tyre “shopper”, por edhe pwr ato mw tw vogla e klasike. Këto aksesorë nuk janë vetëm për të “transportuar” objektet pa të cilat një vajzë nuk bën dot, ato janë gjithashtu për t’i treguar të tjerëve se ju nuk i keni shpëtuar trendit të momentit, i cili me tw vwrtetw wshtw njw “must”.

Ju pëlqen ose jo, Instagram është çmendur pas këtyre çantave, ndjekwsit e modws po ashtu! Hot or Not?!