Seksi nuk është gjithmonë i përsosur siç e shohim edhe nëpër filma! A e keni gjetur ndonjëherë veten të zhytur në një moment të vërtetë situatë të turpshme? Epo edhe nëse ka ndodhur, nuk ka asgjë për t'u shqetësuar. Madje edhe gjatë një marrëdhënieje, mund të ndodhë që diçka të shkojë keq dhe të krijohet një siklet i vogël midis dy partnerëve. Çelësi për tejkalimin e këtyre momenteve? Besimi, qetësia... e qeshura! Këtu janë situata të sikletshme që i ndodhin çdokujt gjatë raportit intim.

• Mendoni për ish-in tuaj: nëse jeni një burrë apo një grua, mjerisht mund të ndodhë që diçka (një pozicion, një moment, një mbrëmje, apo edhe vetëm një objekt në dhomën e gjumit) t'ju kujtojë ish-in tuaj. Epo, në rast se ndodh me ju, mos u shqetësoni. Një fantazi që kalon kurrë nuk lëndon.

• Ejakulimi i parakohshëm: ndër problemet që prekin meshkujt kjo sigurisht që është ndër më të vështirat për t'u menaxhuar. Përfundimi para se të filloni praktikisht nuk është gjëja më e mirë në univers, megjithatë, një tallje e vogël nuk do t'ju lëndojë. Dhe pastaj gjithmonë mund të filloni nga e para.

•Thatësira vaginale: ky është një problem për shumë gra, por për ta korrigjuar atë ju mund të përdorni në mënyrë të sigurt një lubrifikant.

• Kërcitjet e vogla: edhe pse ky është një problem normal fiziologjik për gratë, nuk është me siguri kënaqësi. Këto janë emetime të zhurmshme nga vagina. Injorojini ato ose për të lehtësuar sikletin apo tensionin, më mirë qeshni me të madhe.

• Nuk e preferoni seksin anal: edhe këtu jemi përballë një problemi tipik femëror, por që ndonjëherë ndikon edhe tek djemtë. Gjëja më e mirë për t'u bërë është që të thuhen gjërat qartë...me pak fjalë...që partneri të mbarojë punë shpejt dhe më pas të vendoseni në punë për të rindezur sërish pasionin!

• Fjalët e pista: disa i pëlqejnë, të tjerë më pak. Rregulli është vetëm një: para se të flasësh, sigurohuni që partneri juaj i pëlqen. Nuk ka asgjë më të keqe se shkatërrimi i pasionit sepse ke shkuar shumë larg, duke e ofenduar partnerin apo partneren tënde.