50 vjet nuk janë pak për të ndryshuar, por nëse kthehemi pas, një gjysmëshekulli na duket shumë për ndryshime kaq të mëdha. Bota ka ndryshuar shumë në 50 vitet e fundit, shumë gjëra për mirë, të tjera jo edhe aq.

Nëse gërmojmë pak në historinë e të parëve tanë, do vërejmë ndryshimet si bota jonë është në krahasim me atë të gjyshërve tanë. Si në këto foto...

Sot, porosit një taksi me anë të telefonit

Telegrami, dikur dhe sot

Sot ka një mënyrë më të thjeshtë për të kryer pagesa

Teknologjia ka avancuar

Edhe baballarët merrem me fëmijët që nënat të kenë më shumë kohë për veten 

Lojërat...

Si bënin make-up atëherë dhe sot

Kabinë telefoni? Çfarë po thua?

Librat vs Teknologjia

Veshjet? Po i blej më mirë

Ndryshimi i klimës

Flokët e fryrë nuk janë më në modë

Enciklopedia vs Google