Po kërkoni një emër të veçantë për beben që pritet të vijë në jetë së shpejti? Një listë e emrave nga 'Social Security Administration' ka një hapësirë që nuk duhet ta anashkaloni. Agjencia ka renditur së fundi emrat më të pëlqyer e më të populluar për vajza brenda një shekulli, dhe emrat më të bukur që nga viti 1910.

Në këtë listë me emra fëmijësh, gjeni edhe tradicionalë, edhe modernë, edhe emra të pakohë, ndaj hidhini një sy dhe zgjidhni mes tyre atë që i rri më afër fëmijës që prisni. Mos harroni! Emri është identitet. Bëni zgjedhje të zgjuar!

Mary

Helen/a

Dorothy

Margaret

Ruth/Ruta

Mildred/a

Anna

Elizabeth

Virginia

Marie

Evelyn

Alice

Florence

Lilian

Rose

Irene

Louise

Edna

Catherine

Gladys/Gledis

Ethel

Josephine

Ruby

Martha

Grace

Hazel

Thelma

Lucille

Edith

Eleanor

Doris

Annie

Pauline

Gertrude

Ester

Betty

Beatrice

Marjorie

Clara

Emma

Bernice

Bertha/Berta

Ann

Jean

Elsie/a

Julia

Agnes/a

Lois/a

Sarah

Marion

Katherine

Eva

Ida

Bessie

Pearl/a

Anne

Viola

Myrtle

Nellie

Mabel

Laura

Kathryn/a

Stella

Vera

Jessie

Jane

Alma

Minnie/a

Sylvia

Ella

Lillie

Rita

Leona

Barbara

Vivian

Lena

Violet

Lucy

Jennie

Genevieve

Marguerite

Charlotte

Mattie

Marian

Blanche

Mae

Ellen

Wilma

Juanita

Opal

June

Geraldine

Beulah

Velma

Theresa

Carrie

Phyllis

Maxine